Életfogytiglanra ítélték a pedofil rablógyilkost

Vágólapra másolva!
Fegyházból való szabadulását követően bántalmazta élettársa kisfiát, kislányával pedig erőszakoskodott egy kaposvári férfi, akit most életfogytiglanra ítélt a Kaposvári Törvényszék tanácsa.
Vágólapra másolva!

A férfi tizenhét év után, 2008-ban feltételesen szabadult életfogytiglani fegyházbüntetéséből, melyet azért kapott, mert 1991-ben Kaposváron kirabolt és meggyilkolt egy idős asszonyt. A szegedi Csillagból szabadult férfi ezt követően ismerkedett meg jelenlegi élettársával és két kiskorú gyermekével, írja a Somogy Online.

Két évvel később derült ki, hogy a férfi rendszeresen bántalmazta a tízéves kisfiút, és erőszakoskodott a 11 éves kislánnyal. Első fokon a férfit tíz év fegyvházra ítélték, és megszüntették a feltételes szabadságot, élettársa pedig két és fél év börtön kapott kiskorú veszélyeztetése miatt. A vádlott védője bizonyíték hiányában felmentést kért, de a törvényszék tanácsa bizonyítottnak látta a vádlottak bűnösségét. Az ítélet annyiban változott, hogy elvetették az elsőrendű vádlott tíz éves fegyházbüntetését, így ismét életbe lépett az életfogytiglani szabadságvesztés. Az anya büntetését fél évvel csökkentették.