Felmentette a bíróság Balla Irma gyilkossággal vádolt fiát

Schönstein Sándor az ítélethirdetésen, a bíróság felmentette az édesanyja, Balla Irma fideszes debreceni önkormányzati képviselő meggyilkolásának vádja alól
Vágólapra másolva!
A megismételt elsőfokú eljárásban hozott ítélet szerint nem bűnös a debreceni önkormányzati képviselő meggyilkolásával vádolt S. Sándor.
Vágólapra másolva!

Felmentette a bíróság az édesanyja, Balla Irma debreceni önkormányzati képviselő meggyilkolásával vádolt S. Sándort. A megismételt elsőfokú eljárásban hozott ítéletet Bakó József bíró hirdette ki pénteken délelőtt a Debreceni Törvényszéken. Az ítélet indoklása jelenleg is tart, az ügyész még nem nyilatkozott az ítéletről.

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt
S. Sándor az ítélethirdetésen

Balla Irma debreceni fideszes önkormányzati képviselőt 2007-ben, húsvétkor gyilkolták meg debreceni lakásában. A gyilkossággal az ügyészség a fiát, S. Sándort vádolta meg.

Az első fokon eljáró Hajdú-Bihar Megyei Bíróság a férfit különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság miatt tizenkét év, fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte. A másodfokon eljáró Debreceni Ítélőtábla új eljárást rendelt el.

Cikkeinket a Balla Irma-ügyről itt olvashatja.