Szappantolvaj bukott le Tatabányán

Vágólapra másolva!
Egy tatabányai raktáros 3 millió forint értékű szappant lopott cégétől, de a biztonsági őr résen volt.
Vágólapra másolva!

Több mint hárommillió forintot érő folyékony szappant tulajdonított el egy 37 éves raktáros, akit december 23-án este tetten értek a járőrök - közölte hétfőn Léber Gabriella, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Elmondta: a biztonsági őrnek tűnt fel, hogy a tatabányai cégnél raktárosként dolgozó oroszlányi férfi egy kisteherautóba nagy mennyiségű árut pakol, majd elhajt a telephelyről. Az őr utánajárt, hogy kollégája be van-e osztva aznap estére, van-e kiszállítás a késő esti órában. Miután egyértelművé vált, hogy bűncselekmény történt, a biztonsági őr értesítette a rendőrséget.

Időközben a raktáros visszatért a telephelyre és újra "feltöltötte" volna járművét, de a rendőrök tetten érték és elfogták. A férfi ezután megmutatta azt a tatabányai garázst, amelyben ott volt a korábban eltulajdonított 3240 doboznyi folyékony szappan, és elfogták azt is, aki az árut megrendelte. Az oroszlányi férfi ellen sikkasztás bűntettének megalapozott gyanúja, társa ellen pedig orgazdaság miatt indítottak eljárást.