Halálra késeltek egy nőt Velencén

Vágólapra másolva!
Egy 48 éves férfi vasárnapra virradóra betört egy velencei házba, ahol rátámadt a volt élettársára, annak kislányára, valamint az édesanyjára. Az élettárs anyja olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A késelő férfit könnyebb sérülései miatt kórházba szállították, ezért csak később hallgatják ki.
Vágólapra másolva!

Emberölés miatt indult eljárás egy 48 éves velencei férfi ellen, aki vasárnapra virradóan késsel könnyebb sérüléseket okozott volt élettársának, míg annak édesanyját megölte - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap.

Németh-Kész Mónika elmondta, hogy a gárdonyi rendőrkapitányságra érkezett a segélyhívás, hogy a férfi betört egy házba, és rátámadt egy 36 éves velencei nőre, hétéves kislányára, valamint a nő édesanyjára. Az 54 éves anya a bántalmazás során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A férfi volt élettársát nyolc napon belül gyógyuló sérülésekkel szállították kórházba. A hétéves kislány nem sérült meg, rokonoknál helyezték el. A késelő férfi könnyebben megsérült, kórházba szállították, ezért később hallgatják ki.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés bűntett elkövetése miatt indított büntetőeljárást a férfival szemben. A rendőrök kezdeményezni fogják előzetes letartóztatását.