Késelésbe torkollt a tömegverekedés Szigethalmon

Vágólapra másolva!
Több embert súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba azután a késelésbe torkollt utcai tömegverekedés után, amelyhez kedd hajnalban hívták ki a rendőröket Szigethalmon. Az érintettek kihallgatása még tart, egy 17 éves szigethalmi fiatalember ellen emberölés kísérletének gyanúja miatt indult eljárás.
Vágólapra másolva!

Több ember sérülésével járó tömegverekedés tört ki egy szigethalmi szórakozóhely előtt szilveszter éjjelén. Egy fiatalt emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint egyelőre nem lehet tudni, hogy mi áll a nyílt utcán kedd hajnalban történt verekedés hátterében, mert az érintettek kihallgatása, elszámoltatása, illetve a körülmények tisztázása még tart.

A bűncselekménnyel összefüggésben egy 17 éves szigethalmi fiatalembert gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vették. Ellene a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást - tette hozzá a szóvivő.

Az MTI úgy tudja, hogy egy helyi söröző előtt tört ki a késelésbe torkolló tömegverekedés, több embert súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

A rendőrség szerdára ígért bővebb tájékoztatást.