Félholtra vertek egy fiatalt Miskolcon

Vágólapra másolva!
Vasárnap az utcán, összeverve találtak rá egy 26 éves férfira Miskolcon. A rendőrség elfogta a támadót, aki nem tudott magyarázatot adni a történtekre, a nyomozás szerint egyszerűen belekötött a férfiba, majd megverte.
Vágólapra másolva!

Vasárnap hajnalban Miskolc belvárosában a földön fekve, összevert állapotban, találtak rá egy 26 éves helyi férfira - olvasható a police.hu-n. A lakossági bejelentés után a férfit a mentők életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettessel szemben, életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt rendelt el nyomozást, és a forró nyomos intézkedésnek köszönhetően még aznap koraeste felderítették és lakásán elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 25 éves helyi férfit.

A gyanúsított a kihallgatás során nem tudott elfogadható magyarázatot adni a tettére, a nyomozás adatai szerint egyszerűen belekötött az utcán arra járó másik fiatalemberbe, majd bántalmazta. A sértett a bántalmazás következtében életveszélyes koponyasérülést szenvedett, jelenleg nincs kihallgatható állapotban.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a büntetett előéletű, miskolci, 25 éves B. Jánost őrizetbe vette, és kezdeményezi előzetes letartóztatásának bírósági elrendelését.