Orbán saját fotójával díszített pálinkát iszik

Vágólapra másolva!
A miniszterelnök Orbán Viktor fotókkal díszített pálinkákról osztott meg képet a Facebook-oldalán a vásárosnaményi kormányülés után.
Vágólapra másolva!

Szerda este Orbán Viktor Facebook-oldalán különböző ízű pálinkákról készült fotót osztott meg. A pálinkák nem átlagos gyümölcspálinkák, mert az egyes ízeket Orbán Viktor fotóival illusztrálták a címkéken, a különböző ízű pálinkákon a miniszterelnök különböző életkorban készült fotói vannak.

Az irsai szőlő pálinkán a kisgyerek Orbánt, a szederpálinkán a Nagy Imre temetésen beszédet mondó Orbánt, az almapálinkán focimezben álló Orbánt, a szilva pálinkán a családi körben ülő Orbánt, a birsalmán a pápával beszélgető Orbánt, míg a vilmoskörtén a szigorú jelenkori Orbánt láthatjuk.

A fotó aláírásnál a vásárosnaményi keltezésen kívül csak annyi szerepel: Az irsai szőlőtől a vilmoskörtéig.

A kormány szerdán tartott kihelyezett kormányülést Vásárosnaményban, ahol többek között arról döntöttek, hogy az állam saját hatáskörében valósítja meg az elektronikus útdíjszedési rendszert. A második Orbán-kormány egyik első, szimbolikus lépése volt, hogy - 86 százalékos alkoholra számolva - évi 50 literig adómentesen lehetővé tette a házi pálinkafőzést.