Biciklisre támadt, fenyegetőzött, kihívták rá a TEK-et

Vágólapra másolva!
A Terrorelhárítási központ segítségét kérték a monori rendőrök, miután egy pilisi férfi késsel támadt egy kerékpárosra, majd bezárkózott a házába. A férfi állítólag robantással is fenyegetőzött.
Vágólapra másolva!

Súlyos testi sértés kísérletével gyanúsítja a rendőrség azt a pilisi férfit, aki késsel támadt egy kerékpárosra, majd bezárkózott otthonába. Előállításához a Monori Rendőrkapitányság a Terrorelhárítási Központ (TEK) segítségét kérte - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletvezetője hétfő este.

Csillag Melinda az előzményekről azt mondta: egy kerékpáros haladt el a 31 éves pilisi férfi háza előtt. Amikor a férfi meglátta őt, késsel hadonászva próbálta megtámadni, de a biciklisnek végül sikerült elmenekülnie.

A támadó ekkor bezárkózott a házába, ahonnan a monori rendőrök csak a TEK segítségével, bilincsben tudták kihozni - tette hozzá az ügyeletes, aki nem erősítette meg az MTI-nek azt az információját, miszerint a férfi robbantással fenyegetőzött.

A támadót végül előállították, őrizetbe vették, súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás ellene. Az akció során senki sem sérült meg - hangsúlyozta Csillag Melinda.