Sokkolni akar Bándy Kata gyilkosa

Vágólapra másolva!
P. László édesanyja szerint fia megdöbbentő dolgokat fog mondani a február 18-án kezdődő tárgyaláson. A vád szerint P. László ölte meg a pécsi pszichológusnőt, Bándy Katát. Más is szenvedni fog, ha én szenvedek - mondta édesanyjának a férfi állítólag.
Vágólapra másolva!

Bándy Kata feltételezett gyilkosának az anyja szerint fia megdöbbentő dolgokkal fog előállni a február 18-án kezdődő tárgyaláson - írja a Bama.hu.

"Biztos vagyok benne, hogy nem egyedül volt jelen a gyilkosságnál, ezt támasztja alá, hogy több ember DNS-ét is megtalálták. Ismerem a fiamat. Ha azt mondanák, hogy lopott, hogy csalt, vagy ilyesmiket követett el, elhiszem, de azt nem, hogy gyilkolt. Mindig nagyon szép barátnői voltak. Amikor meghallották, hogy mit beszélnek Laciról a hírekben, közülük többen kijöttek ide hozzám, a tanyára, és azt mondták, ők sem hiszik, hogy ezt ő tette, de azt végképp nem, hogy egyedül tette" - mondta P. László édesanyja a Bama.hu-nak.

Elmondta azt is, a fia neki sem beszélt a részletekről, úgy gondolja, azért nem, mert nagyon fél valamitől. Annyit mondott, mindenre nem is emlékszik, mivel ittas volt, és kábítószert is fogyasztott.

Az aljas indokból elkövetett emberöléssel és kifosztással vádolt P. László eddig több, egymástól eltérő tartalmú vallomást is tett. Ezek között volt, amelyikben arról beszélt, hogy áldozatát korábban is ismerte, s így nem véletlenül találkozott vele az utcán. A Bama.hu úgy tudja, korábban egyik vallomásában sem szerepelt olyan verzió, hogy nem egyedül követte el a bűncselekményt.