Több tízmilliót loptak el egy szentesi házból

Vágólapra másolva!
Pénzt és ékszereket loptak el egy szentesi házból még január közepén, a rendőrség egymillió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel.
Vágólapra másolva!

Egymillió forintos nyomravezetői díjat tűztek ki egy szentesi, több tízmillió forintos kárt okozó betörés ügyében - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t. Szenti Szabolcs közölte, a bűncselekmény január 16. és 21. között történt. A tettesek a Honvéd utca egyik családi házába törtek be, és az egyik szobában elhelyezett lemezszekrényt kivágva készpénzt, valutát és ékszereket tulajdonítottak el több tízmillió forint értékben.

A főkapitányság vezetője a nyomravezetőnek egymillió forint díjat tűzött ki, amelyet részben a sértett ajánlott fel. Az összeg annak fizethető ki, aki az elkövetőkkel kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével azonosíthatók, bűnösségükre a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti.

A rendőrség a nyomravezető kilétét bizalmasan kezeli, szükség esetén védelme érdekében megteszi a megfelelő intézkedéseket. A díjkitűzés visszavonásának jogát fenntartják.