Lakástűz volt a csepregi családi tragédia helyszínén

Vágólapra másolva!
A rendőrség megerősítette, hogy tűz volt a csepregi házban. A családi tragédia túlélőjét, egy nőt sokkos állapota miatt kezelik a kórházban.
Vágólapra másolva!

A rendőrség megerősítette, hogy tűz volt abban a csepregi házban, ahol a - valószínűleg - családi tragédia történt csütörtök este. A rendőrök egy harminchat éves férfi, valamint egy hatéves és egy hároméves kisfiú holttestét találták meg a családi házban.

A tanúkutatás, adatgyűjtés és a helyszíni szemle jelenleg is tart, ezért bővebb információval egyelőre nem szolgálhatnak. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.

Az MTI értesülése szerint a Vas Megyei Főügyészség is vizsgálja az ügyet, délelőtt már ügyész jelenlétében folytatják le a halottszemlét. Vassné Szele Adrienn ügyészségi szóvivő egyelőre nem nyilatkozott a részletekről, délutánra ígért tájékoztatást.

Az MTI úgy tudja, családi tragédia történt Csepregen, egy férfi rátámadt a családjára, és megölte két kisgyermekét, az anyának azonban sikerült kimenekülnie. Az asszonyt sokkos állapota miatt kórházban kezelik. A szombathelyi Markusovszky Kórház vezérigazgató-főorvosa elmondta, hogy az nőt füstmérgezés gyanújával vitték kórházba, de jelenleg inkább sokkos állapota miatt szorul kezelésre. A beteg nincs abban az állapotban, hogy a sajtó kérdéseire válaszoljon, a kórház pedig a beteg érdekeit szem előtt tartva elzárkózik attól, hogy bővebb információt adjon.