Élő adásban aludt el a fideszes Varga István

Vágólapra másolva!
Nem bírt ébren maradni képviselőtársa felszólalása alatt a fideszes Varga István, aki el is aludt a parlamentben hétfőn. A tévé élőben közvetítette a szunyókálást, mert éppen az előtte ülő Cser-Palkovics András szólalt fel. Bevallotta, 1994-ben is elaludt már az ülésteremben.
Vágólapra másolva!

"Fáradt voltam, elbóbiskoltam, ennyi!" - mondta a Borsnak Varga István fideszes képviselő, aki hétfőn képviselőtársa felszólalása közben elaludt a parlamentben, és szunyókálását hosszan, élőben közvetítette a televízió. Varga István hétfőn éppen a fideszes Cser-Palkovics András felszólalását hallgatta, amikor láthatóan nem bírt ébren maradni - írja a Borsonline.

Varga éppen saját felszólalására várt, ekkor aludt el 22 óra 13 perckor. Mindez ki sem derült volna, ha éppen nem az előtte ülő, hevesen gesztikuláló székesfehérvári polgármester beszédét közvetítik élőben.

"1994-ben is hunytam egyszer már. Persze nem a saját felszólalásom alatt" - mondta a Borsnak Varga István. Szerinte a sok munka az oka az üléstermi elalvásnak, a képviselősége mellett ugyanis ügyvédként is dolgozik. Hozzátette, ilyenkor nem gondol semmire, "csak bóbiskol".