Megszűnt a nyomozás a Lázár-baleset miatt

Vágólapra másolva!
A Lázárt Jánost szállító mikrobusz karambolozott egy autóval az M5-ösön, az autó sofőrje a helyszínen életét vesztette.
Vágólapra másolva!

Bűncselekmény hiányában megszüntette a nyomozást a rendőrség annak a halálos balesetnek az ügyében, amelynek részese volt Lázár János, Miniszterelnökséget vezető államtitkár is - írja a Bács-Kiskun megye híreivel foglalkozó Baon.hu.

Tavaly októberben az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kiskunfélegyháza határában ütközött össze az államtitkárt szállító kisbusz egy autóval. A belső sávban haladó kocsit egy 36 éves szentesi nő vezette. A Ford többször letért az útról, majd a belső szalagkorlátnak ütközött, ahonnan visszacsapódott Lázárék kisbusza elé. Az autót vezető nő nem élte túl az ütközést. A Baon.hu úgy tudja, hogy a nő rosszul lett vezetés közben, ez vezetett a balesethez.

Az ügyben halált okozó közúti baleset gondatlan okozása megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség. Ez a nyomozás február 12-én zárult le. A megszüntető határozatot a rendőrség megküldte az elhunyt asszony hozzátartozóinak, akik nem éltek panasszal ellene, így az jogerőre emelkedett - írja a hírportál.