Orbán filmet forgatott a mentésről

Vágólapra másolva!
Kisfilm hosszúságú, 19 perces videó mutatja be Orbán Viktor Facebook-oldalán, hogyan látogatta meg a miniszterelnök Pintér Sándor társaságában a mentési munkákban résztvevőket. A videó elején körülnézhetünk Orbán felcsúti házában is.
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor mielőtt vasárnap este elutazott Jordániába, Pintér Sándor társaságában megnézte, hogy halad a mentés az országutakon. A látogatásról egy hosszú, 19 perces videót is készítettek, amit vasárnap este publikáltak Orbán Viktor Facebook-oldalán. A videó elején Orbán Viktor bakancsot húz, és megkérdezi: Na, hogy állsz, Sándor? A jelenet a képek alapján valószínűleg a felcsúti házában játszódik, ahonnan aztán koszos hóhalmok mellett jut el egy autópályára.

Mikrofont nem vittek magukkal, így azt sajnos nem érteni, mit beszélget a tűzoltókkal, mindenesetre sokmindenkivel kezet fog, Pintér Sándor pedig sokat telefonál. Orbán a hideg ellenére rövid dzsekit visel, azt sem gombolta be, Pintér Sándor pedig derékban húzott bőrkabátot.

A miniszterelnök Facebook-oldalára már szombaton este is felkerült egy rövid videó, amin a miniszterelnök két gyalogost vett fel az autójába.

A miniszterelnökék átautóznak Felcsúton is, ahol megmutatja Pintér Sándornak, melyik volt az apja háza, aztán rádión jelentik, hogy nincs már elzárt település, "mindenki jól végezte a dolgát, rendőr, katasztrófavédő". Orbán erre csak annyit mond: "örülök, hogy hallom a hangodat, jól vagy?", illetve hogy "mennyi alvás volt, Lajos?". Lajos fáradt, csak 30-40 percet aludt.