Fegyverrel követelte a cserealkatrészt egy esztergomi férfi

Vágólapra másolva!
Egy esztergomi férfi cserealkatrészt követelt egy számítástechnikai boltban, mert az eredeti nem vált be. Az eladó nem engedett, a férfi fegyvert rántott, aztán önként jelentkezett a rendőrségen.
Vágólapra másolva!

Gázriasztó fegyverével hadonászott egy esztergomi üzletben egy 38 éves esztergomi férfi hétfőn, mert az eladó nem akarta kicserélni az egy hónapja vásárolt számítógépe egyik alkatrészét - írja a honlapján a rendőrség.

A csereigényt azzal indokolta, hogy a termék nem felelt meg az elvárásaiknak, az eladó viszont ezt nem érezte elég alapos indoknak ahhoz, hogy újat adjon helyette, vagy visszafizesse az árát. Vitázni kezdtek, a férfi a zsebéből előrántott egy fegyvert, és hadonászni kezdett vele. Az eladó nem esett pánikba, és hívta a rendőrséget, mire a férfi a vele érkező nővel együtt távozott.

Pár perccel később mindketten megjelentek az Esztergomi Rendőrkapitányságon, ahol előadták a maguk verzióját. A rendőrök a férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak ellene.