Lázár János feljelentett egy kommentelőt

Vágólapra másolva!
Lázár János feljelentett becsületsértés miatt egy Csongrád megyei férfit, amiért az interneten kommentálta a balesetét.
Vágólapra másolva!

Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár becsületsértés miatt feljelentett egy kommentelőt - írja a Cink.hu. Egy Csongrád megyei férfi kapott idézést a közelmúltban a Szegedi Nyomozó Ügyészségtől, amely szerint megalapozottan gyanúsítható becsületsértéssel.

Az egész hátterében egy kommentje áll, amelyet Lázár János autóbalesetével - amelyben egy nő meghalt - kapcsolatban írt a Délmagyarország weboldalára. A komment így szólt: "Lázárt sem érdekli senki és semmi, engem sem érdekel Lázár. Nemhiába használt lézerblokkolót, és nyomták a közpénzt abba, hogy minél biztonságosabb autó védje a seggét, mert tudta, hogy állat módjára közlekedik. És igenis sajnálom, hogy nem ő maradt ott."

Forrás: MTI/Noszlopy N. Miklós
A fotó akkor készült, amikor karambolozott a Lázárt szállító
kisbusz, a balesetben egy nő életét vesztette

Ritka eset, hogy ilyesmi miatt eljárást indítson valaki, miután az interneten - pláne közszereplőkkel kapcsolatban - ennél gyakran sokkal durvább hangnemben beszélgetnek a kommentelők.

A gyanúsítottként beidézett férfi a Cink.hu szerint nem tett vallomást, így azt sem ismerte el, hogy egyáltalán ő írta volna a kérdéses kommentet. Lázár János nem reagált a feljelentésével kapcsolatos kérdésre.