Elfogták a gyilkos pécsi állatorvost

Vágólapra másolva!
Féltékenységből ölte meg volt feleségét és sebesítette meg annak új élettársát a pécsi volt állatorvos, akit alig egy napi keresés után csütörtök este elfogott a rendőrség.  
Vágólapra másolva!

Egy nap alatt elfogta a rendőrség a csütörtök reggeli pécsi késes támadás gyanúsítottját - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A rendőrség szerint a 42 éves L. Norbert Tamás volt, aki a Melinda utcában egy késsel megölte volt feleségét, és súlyosan megsebesítette annak élettársát.

Az MTI korábban úgy értesült, hogy a férfi szerelemféltésből végzett volt feleségével. A 44 éves nőt több tucat szúrás érte, a helyszínen belehalt sérüléseibe, 46 esztendős párja súlyosan megsérült, kórházba szállítása után műtéten esett át.

A rendőrség az ügyben több emberen elkövetett emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

A bama.hu korábbi cikke szerint Dr. L. Norbert Tamás hatósági állatorvosként dolgozott Budapesten, de a bama szerint Pécsen nem tudott a szakmájában elhelyezkedni, hidegburkolóként dolgozott. A bama szerint a pár viszonya a férfi budapesti távolléte alatt sem volt felhőtlen, sokat veszekedtek. A férfi állítólag azután is zaklatta a nőt, hogy elváltak, ezért új élettársa mindenhova elkísérte. A nő Melinda utcai lakása előtt találkoztak össze csütörtökön a lépcsőházban, itt rántott kést a férfi.