Vágólapra másolva!
Csütörtökön a spamekre hivatkozva még csak a kommentelési lehetőséget szüntették meg a szervezők a Szabad egy táncra? nevet viselő kormányzati párkereső-program Facebook-oldalán,  az egész oldalt is teljesen leállították. Alig két napig élt.
Vágólapra másolva!

Törölték a szervezők a kormányzati párkereső Facebook-oldalát - írja az atv.hu. A Szabad egy táncra? mozgalom első rendezvényére vasárnap várják az érdeklődöket, a közösségi oldalon azonban - úgy tűnik - nem aratott osztatlan sikert a kezdeményezés. Csütörtökön sokasodni kezdtek a programból gúnyt űző hozzászolások a Facebookon, a szervezők pedig az eléjük került gordiuszi csomót a kommentelési lehetőség törlésével vágták át. A Népszava szerint később rövid ideig ismét lehetett kommentelni, ám végül az egész oldalt megszüntették.

Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális államtitkára a múlt hónapban beszélt először arról, hogy a kormány igyekszik támogatni a fiatalok egymásra találását, mivel a legfrissebb népszámlálási adatok az egyedülállók számának növekedéséről tanűskodnak.

Holnap összesen tíz magyar nagyvárosban lesz táncos párkereső mulatság, Budapesten a Várban, a Sándor-palota előtti téren lesz a táncest, délután négytől este tízig. Rossz idő esetén a közeli táncszínházba vonulnak át a párkeresők. - olvasható az atv.hu-n.