Budapesten látták Mark Zuckerberget, a Facebook alapítóját

Vágólapra másolva!
A Facebook alapítója többek elmondása szerint a Gozsdu-udvarban sörözött a feleségével. A hely vezetője szerint közvetlen volt, de nem maradt sokáig.
Vágólapra másolva!

Mark Zuckerberg állítólag feltűnt a budapesti bulinegyedben - írta meg elsőként a 444.hu. A lap egy reklámszakember Facebook-oldalára hivatkozva jelentette, hogy Zuckerberg a Spíler nevű bisztróban volt. Az amerikai üzletembert egy azerbajdzsáni lány is látta Budapesten, és a Twitter-csatornáján írt erről - tették hozzá. A Der Standard osztrák lap arról számolt be, hogy hétfőn Bécsben volt.

Felhívtuk a Spílert, ahol azt mondták, hogy a Facebook alapítója valóban ott járt. "Nagyon közvetlen és barátságos volt. Ha nem ismerjük fel, fel sem tűnt volna, hogy nem egy hétköznapi ember jött be" - mondta az [origo]-nak Somogyvári Miklós, a hely vezetője. Zuckerberg farmerben és ingben érkezett, nem jelentkezett be előre. Egy sört ivott, a felesége egy limonádét kért, és 20-30 percig ültek a bárpultnál. Az étteremben nem ment oda hozzá senki, bár többen felismerték - tette hozzá Somogyvári.

Látta a Facebook-alapítót? Küldjön egy képet, vagy írjon pár sort a [email protected]!