Vascsővel, bottal, kővel támadtak

Vágólapra másolva!
Vascsővel, bottal, kővel támadt rá egy testvérpár egy asszonyra és fiára a saját udvarukban Bakházán, mindkettőjüknek súlyos sérüléseket okoztak - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.
Vágólapra másolva!

A kiadott közlemény szerint a 31 és 37 éves férfi csütörtök este eddig ismeretlen okból előbb az utcán támadta meg a 19 éves fiatalembert, aki elmenekült előlük, ám ekkor a támadók egy vascsővel, fadarabbal és kövekkel a fiatalember házához mentek, berúgták a kerítéskaput, kövekkel dobálták az ablakokat, a ház falát.

A fiatalember akkor egy gázpisztolyból leadott lövésekkel elriasztotta a testvérpárt, de nem sokkal később visszamentek, és amikor a kutyaugatásra a fiatalember és 55 éves édesanyja kiment az udvarra, a két férfi a csővel és a fadarabbal rájuk támadt. Ütötték, rugdosták mindkettőjüket, az anyának és a fiának is súlyos sérüléseket okoztak.

A két helybeli férfi ellen a rendőrség felfegyverkezve, folytatólagosan elkövetett magánlaksértés, továbbá súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, és őrizetbe vételük mellett kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.