Halálra szúrta társát egy hajléktalan Szolnokon

Vágólapra másolva!
Két órán belül elfogták azt a hajléktalan férfit, aki szóváltást követően mellkason szúrta egy társát Szolnokon, majd elmenekült a helyszínről - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A férfit őrizetbe vették, kezdeményezik az előzetes letartóztatását.
Vágólapra másolva!

Szabó Zita szóvivő azt mondta, hogy a megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást N. László 59 éves hajléktalan ellen.

A férfi csütörtök este három, ugyancsak hajléktalan társával együtt italozott Szolnokon, a Városmajor úton. A társaság két tagja szóváltásba keveredett, majd egyikük - a gyanú szerint N. László - mellkason szúrta a másik férfit. A tettes elmenekült, a sértett a helyszínen meghalt.

A rendőrök a bűncselekmény bejelentését követő két órán belül azonosították, felkutatták, majd Szolnokon, egy erdős területen elfogták a feltételezett támadót. N. Lászlót előállították a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságon, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték az előzetes letartóztatását.