Meghalt egy fiatal Siófokon

Vágólapra másolva!
Meghalt egy 21 éves belga férfi Siófokon. Egy belga portál szerint a Balaton Sound résztvevője volt, a szervezők viszont tagadják, hogy meghalt volna náluk bárki. A rendőrség csak a halálhírt erősítette meg, további részleteket nem közölt.
Vágólapra másolva!

A VTN nevű belga internetes portál információi szerint vasárnap meghalt egy 21 éves belga férfi a Zamárdiban rendezett Balaton Sound fesztiválon - írta a portálra hivatkozva a 444.hu.

A VTN cikke szerint a fiatalembernek megállt a szíve.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) ügyeletén az Origónak a halálhírt megerősítették, de további részleteket nem árultak el. Az ügyet tájékoztatásuk szerint közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a Siófoki Rendőr-főkapitányság.

Marinka Csaba,a fesztivál PR-főnöke az Origónak azt mondta, hogy a fesztivál területén egészen biztosan senki nem vesztette életét és senkit nem szállítottak szívleállással kórházba. A szervezők információink szerint úgy tudják, hogy a rendőrség Siófokon talált egy holttestet és ezt az esetet hozták összefüggésbe a fesztivállal. A szervezők azt nem tudták megmondani, hogy az összefüggést az alapján állítja-e a rendőrség, hogy az elhunyt fiatal esetleg a fesztivál karszalagját viselte-e.