Rogán és Juhász máris egymásnak esett

Vágólapra másolva!
Csak néhány napja ismert, hogy az Együtt-PM Juhász Pétert indítja Rogán Antal ellen Budapest V. kerületében a 2014-es választáson, és Rogán máris a rivális múltjában kezdett turkálni. Juhász azzal vágott vissza, hogy Rogánnal ellentétben ő a kerületben él, nem a kertvárosból jár be dolgozni.
Vágólapra másolva!

"Juhász Pétert a Belvárosban onnan ismerjük, hogy éveken keresztül a Vörösmarty téren szervezte a drogliberalizáció melletti provokatív tüntetéseket" - ezzel intézte el az Együtt-PM leendő képviselőjelöltjére vonatkozó kérdést Rogán Antal, a fővárosi V. kerület polgármestere és országgyűlési képviselője a Magyar Nemzetben kedden közölt interjúban.

Juhász Péter a Facebookon válaszolt. "Tóni, ez így kevés lesz! Engem nem onnan ismernek a belvárosban, mert ott tüntettem, hanem mert ott éltem le a fél életemet!" - írja a Milla alapítója, majd hosszan sorolja, merre lakott és járt iskolába a kerületben.

"Szóval, Tóni, engem nem azért ismernek a kerületben, mert itt tüntettem, hanem azért, mert nap mint nap találkoztunk a lakókkal bevásárlásnál, orvosnál, vagy épp séta közben. Én ugyanis - szemben veled - nem csak dolgozni járok ide a kertvárosból" - zárja a bejegyzést.