Egy adóellenőr megerőszakolt egy pénzügyőrt

Vágólapra másolva!
A NAV 60 éves adóellenőre felcsalta a lakására az egyik kollégáját, majd megerőszakolta a nőt. A nő csak másnap reggel tudott elmenekülni, egyenesen a rendőrségre futott - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Egy pénzügyőrként dolgozó nő esett áldozatul szexuális erőszaknak Salgótarjánban - írja a Blikk. A lap rendőrségi forrásra hivíatkozva úgy tudja, hogy a tettes Sz. József éppúgy a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál dolgozik, mint az áldozata, csak adóellenőrként.

Az áldozat a Borsod megyei NAV-igazgatóságon dolgozik, egy Nógrád megyei kiküldetésre érkezett a megyeszékhelyre. Együtt voltak egy ellnőrzésen Sz. Józseffel, aki azt mondta neki, hogy a lakásában felejtett valamit, és megkérte, hogy ugorjon fel vele egy pillanatra. Az asszony követte a kollégáját, aki bezárta mögöttük a panellakást, majd megerőszakolta.

Másnap hajnalban tudott elmenekülni az áldozat a Blikk szerint, amikor a férfi kinyitotta a bejárati ajtót. A nő azonnal a legközelebbi rendőrkapitányságra futott.

A férfit őrizetbe vették, beismerte az erőszakot. Kiderült, hogy más nők is tettek már ellene panaszt, és az is, hogy legutóbbi áldozatát a NAV-os szolgálati kocsival vitte a lakására. A NAV a Blikk információi szerint azonnali hatállyal felfüggesztette a gyanúsított munkaviszonyát.