Világbajnok kick-box edző késelhetett Csepelen

Vágólapra másolva!
Elfogta a rendőrség a csepeli kocsmai késelés két gyanúsítottját, írja a Blikk. A lap szerint egyikük, B. Oszkár kick-box világbajnok, jelenleg is edzőként dolgozik. Egy embert még keresnek.
Vágólapra másolva!

Hajtóvadászat folyt a csepeli késelők ellen, egyiküket még mindig keresik, írja a Blikk. A lap úgy tudja, a hétvégén egy csepeli szórakozóhelyen történt késelés két gyanúsítottját tegnap elfogta a TEK, a rendőrség ezt meg is erősítette a lapnak. A harmadik társuk az, aki szökésben van.

A Blikk úgy tudja, hogy a két elfogott férfi B. Oszkár és B. Roland. Előbbi 1991-ben Párizsban kick-box világbajnok volt a keményebb szakágban, full contactban, light contactban pedig bronzérmes lett, és jelenleg is edzőként dolgozik. A harmadik, továbbra is keresett férfi P. Árpád, akinek már korábban is volt összetűzése a törvénnyel, írja a lap.

Péntekről szombatra virradó éjjel a XXI. kerületi Erdőalja utcában egy szórakozóhelyen egy négyfős banda rohant le két biliárdozó férfit, késsel estek nekik, mindketten életveszélyes sérülésekkel kerültek kórházba. Amikor kiderült, hogy a gyanúsítottak küzdősportolók, a TEK is beszállt a keresésbe, emlékeztet a Blikk.