Ön is mutyizhat családjával, barátaival

Vágólapra másolva!
A játékosoknak bontási, építési és szakhatósági engedélyeket, valamint megfelelő mennyiségű hitelkeretet kell gyűjteniük ingatlanjaik felépítéséhez. Ebben segíti, vagy éppen gátolhatja őket a mutyi. A cél a Városliget beépítése. A játék a Műegyetem Építészmérnöki Karának alkotóhetén készült.
Vágólapra másolva!

A Mutyipoly, az új társasjáték célja a Városliget, mint budapesti zöldmező 100 százalékos beépítése. A játékosoknak bontási, építési és szakhatósági engedélyeket, valamint megfelelő mennyiségű hitelkeretet kell gyűjteniük ingatlanjaik felépítéséhez.

Ebben segíti, vagy éppen gátolhatja őket a mutyi, ami mutyi-kártyákon keresztül érvényesíthető. Az nyer, akinek a végén minél több és minél értékesebb ingatlanja található a teljes egészében beépített Városligeten.

A játék a Műegyetem Építészmérnöki Karának 2013-as alkotóhetén készült. A feladat a Városligettel foglalkozó társasjáték megtervezése és elkészítése volt, az aktualitást a Múzeumi negyed koncepciója adta.

Az ingatlanfejlesztői játék készítői azt írják, hogy az elmúlt húsz év ingatlanbefektetői és kivitelezői tevékenysége körül kialakult sztereotípiákat is ábrázolni kívánták. A Mutyipoly játékot Kovács Viktória, Poór Veronika, Sarbak Klára, Smiló Dávid, Szőke Bernadett, Tamás László, Tardos Margaréta, Tóth Réka, Vigh Ágnes készítették.

Az alkotók szerint a Mutyipoly ténylegesen is játszható (innen tölthető le), és "több órás szórakozást nyújthat családoknak, baráti társaságoknak".