Másképp járnak a vonatok a héten

Vágólapra másolva!
Az október 23-i ünnepnap miatt változik a vonatok közlekedési rendje, és várhatóan nagyobb lesz a  forgalom. A MÁV-Start azt ajánlja, aki tudja, elővételben vásároljon jegyet.
Vágólapra másolva!

A MÁV-Start honlapján elérhető tájékoztatás szerint október 22-én kedden a szokásos munkanapi menetrend szerint járnak a vonatok, október 23-án szerdán az ünnepnapi menetrend lesz érvényben. Október 24-étől a megszokott menetrend szerint közlekednek a vonatok.

Az előre meghirdetett vágányzári menetrendeket is érinti a változás, ezekben az esetekben is az előbb említett napok alapján fog változni a vasúti közlekedés.

Az október 23-i ünnep, és az októberre időzített osztálykirándulások miatt a megszokotthoz képest több iskolás csoport szokott utazni ebben az időszakban, így a vasúttársaság azt javasolja, hogy az utasok váltsák meg elővételben a jegyüket, illetve vegyék igénybe az internetes jegyvásárlás és az otthoni menetjegynyomtatás lehetőségét.

A módosított közlekedési rendről a www.mav-start.hu honlapon található menetrendi keresőben is elérhetőek az információk.