Túl hamar került fel a szoborra az MSZP-s koszorú

Vágólapra másolva!
A párt helyi politikusai kétszer is megkoszorúzták Nagy Imre szobrát ugyanazzal a koszorúval – írta a Kaposvármost.hu. A kaposvári MSZP vezetője szerint ugyanakkor két koszorú volt a két eseményre, csak az egyik véletlenül idő előtt felkerült a szoborra, ezért később levették, majd az ünnepség során újra felhelyezték.
Vágólapra másolva!

Kétszer is megkoszorúzták Nagy Imre kaposvári szobrát az MSZP politikusai, másodszorra azonban ugyanazt a koszorút használták, mint elsőre – írja a Kaposvármost.hu. A portálnak egy olvasó írta meg, hogy 23-án napközben arra lett figyelmes, hogy két fiatal odaoson Nagy Imre szobrához, felemel egy koszorút, majd hátraviszi a szocialista párt helyi politikusainak, akik néhány perc múlva ugyanazt a koszorút helyezik el a szobornál.

A portál azt írta, a koszorút 22-én este helyezte el a szobor lábánál Mesterházy Attila pártelnök, az MSZP két helyi politikusával együtt. A portál szerint ezt a koszorút használták fel újra a helyi MSZP vezetői 23-án délelőtt. Pintér Attila, a kaposvári MSZP vezetője a cikk megjelenése után közölte, hogy nem egy, hanem két koszorú volt a két eseményre. Október 23-án azonban a második koszorút elkészítő vállalkozó még a rendezvény előtt kiszállította a virágcsokrot a szoborhoz, és mivel akkor még nem volt jelen senki, aki átvehette volna, a koszorú idő előtt felkerült a szoborra. Később ezt a koszorút vették le a rendezvény közben és helyzeték fel rá újra.