Hírhedt tolvajt mérgezhettek meg a fagyállóval

Vágólapra másolva!
Fagyállót öntött a borába egy vácszentlászlói gazda, és a tőle lopó férfi meghalt a mérgezéstől. A rendőrség azonban ismeretlen gyanúsított ellen nyomoz, és nincs megerősítve, hogy a fagyállótól halt volna meg a rosszhírű áldozat.  
Vágólapra másolva!

Rendszeresen lopott a vácszentlászlói házakból az a 30 év körüli férfi, akiről a Havaria Press vasárnap közölte, hogy meghalt, miután olyan borból lopott, amelybe fagyállót öntöttek. A helyiek szerint rendszeresen betörtek a gazdához, aki azért töltött fagyállót a hordóiba, mert elege lett abból, hogy hiába szólt többször is a rendőrségnek, semmit nem tettek a lopások ellen. Úgy tudjuk, az eset a múlt hétvégén történt, és a Havaria Press szerint a múlt héten több embert súlyos mérgezéssel szállították kórházba.

Több vácszentlászlói is azt mondta nekünk telefonon, hogy az áldozatnak nagyon rossz híre volt, az egész falu tudott róla, hogy lopásokból él néhány társával együtt. A lopások mellett elhagyott házakba is többször betörtek, és mindent vittek, amit találtak, például csöveket, vasakat.

Bár a helyiek közül többen tudtak arról, hogy ki lehet a fagyállót használó férfi, a rendőrség azt mondta, hogy ismeretlen tettes ellen nyomoznak, nincs konkrét gyanúsított, és egyelőre nem tudják megerősíteni, hogy valóban a fagyállótól halt volna meg a férfi. A vácszentlászlói polgármester nem kívánt nyilatkozni az ügyben.