Őrizetbe vették a lányait megkéselő apát

Vágólapra másolva!
Őrizetbe vették és kezdeményezték az előzetes letartóztatását annak a budapesti férfinak, aki szerda hajnalban többször megszúrta két kislányát – írja a Police.hu. A BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés kísérletének gyanúja miatt folytat eljárást.November 13-án 4 óra 50 perc körül a XVII. kerületi, Lajosház utcai lakásukban egy 30 éves apa több alkalommal megszúrta két kiskorú gyermekét, majd magát is megvágta. A mentőszolgálat munkatársai a 4 és 6 éves kislányt, valamint a 30 éves férfit kórházba vitték. Az M1 Híradójának információi szerint a két kislányt megműtötték, állapotuk stabil.Az esetről szóló riportunkat itt olvashatja.
Vágólapra másolva!

Őrizetbe vették és kezdeményezték az előzetes letartóztatását annak a budapesti férfinak, aki szerda hajnalban többször megszúrta két kislányát – írja a Police.hu. A BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés kísérletének gyanúja miatt folytat eljárást.

November 13-án 4 óra 50 perc körül a XVII. kerületi, Lajosház utcai lakásukban egy 30 éves apa több alkalommal megszúrta két kiskorú gyermekét, majd magát is megvágta. A mentőszolgálat munkatársai a 4 és 6 éves kislányt, valamint a 30 éves férfit kórházba vitték. Az M1 Híradójának információi szerint a két kislányt megműtötték, állapotuk stabil.

Az esetről szóló riportunkat itt olvashatja.