Előbb verekedni hívta a rendőrt, aztán vasvillát fogott rá

Vágólapra másolva!
De előtte jól elverte a feleségét is a demecseri férfi.
Vágólapra másolva!

Elfogtak és őrizetbe vettek egy férfit, aki egy rendőrre és egy polgárőrre támadt vasárnap Demecserben. Vasárnap éjjel egy családi veszekedéshez hívták ki a rendőrjárőrt, aki két polgárőrrel érkezett a helyszínre. A veszekedés közben a férfi veréssel fenyegette a volt házastársát és gyermekeit, majd a rendőrt és a polgárőröket is szidni kezdte, és a nő verését sem hagyta abba.

A rendőr megfogta a férfi vállát, aki erre az egyik polgárőrre támadt. A rendőr és a polgárőrök kihátráltak a lakásból, közben többször felszólították a férfit hagyja abba a tombolást, de a támadó ökölbe szorított kézzel közelített feléjük, az udvaron pedig verekedésre hívta ki őket. A rendőr ekkor könnygázt vetett be, a férfi pedig kést vett elő, ezért a járőr szembefordult a férfival.

A kakaskodás ekkor sem ért véget. A férfi egy ásót és egy vasvillát maga elé tartva indult feléjük, a rendőr figyelmeztető lövést adott le a levegőbe. A férfi erre elmenekült, a kiérkező rendőrök közel egy órán át keresték, végül elfogták. Hivatalos személy elleni erőszak miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették.