Rendőrnek adta ki magát a TEK által elfogott férfi

Vágólapra másolva!
Rendőrnek adta ki magát korábban, ezért is keresték azt a férfit, akit a terrorelhárítók rángattak ki egy taxiból a Ferenciek terén hétfőn este – tudta meg a Blikk.
Vágólapra másolva!

A lap úgy tudja, a férfi és két társa évekkel ezelőtt magukat nyomozónak kiadva mentek el áldozatukhoz, akihez korábban ismeretlenek betörtek, és komoly összegben eurót loptak el tőle. A bandatagok azt állították, hogy ők rendőrök, viszont ahhoz, hogy visszaszerezzék a károsult pénzét, még több pénzre van szükségük. Így több tízmillió forintot húztak le a hiszékeny férfiról. N. Gábor ezután eltűnt, nem jelent meg ügye tárgyalásán, ezért adtak ki ellene elfogatóparancsot.

A férfit egy levél buktatta le, amelyben azt fejtegette, hogy végez magával, és ha barátnője nem tart vele, akkor másokat is magával visz a halálba. Az íráshoz fotókat is mellékelt, amin fegyvert tartott a fejéhez. A nő jelentette az esetet a rendőrségen, ezután kérték a terrorelhárítást, hogy fogják el N. Gábort.

Az elfogáskor lövés is dördült. Az egyik kommandós véletlenül eltalálta a kollégáját, akit a lövedék a hasán sebesített meg. A meglőtt terrorelhárítót a mentők kórházba szállították, sérülése nem életveszélyes.