Megmenekült a kislány az alsógatyás erőszakolótól

Vágólapra másolva!
27 éves támadójától sikerült megmenekülnie egy kislánynak nagyorosziban. A férfi meg akarta erőszakolni, de ő ellökte, elfutott, és addig kiabált segítségért, amíg meg nem menekült az üldözőjétől.
Vágólapra másolva!

Gyermekkorút akart megerőszakolni egy 27 éves férfi Nagyorosziban, a kislány elmenekült, a férfit őrizetbe vették – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

K. Gergely kedden a kora esti órákban nagyoroszi lakásába csalt egy gyerekkorút. A férfi folyamatosan ivott, egyre agresszívabbá vált, és megpróbálta megerőszakolni a kislányt, aki megpróbált ellenállni, mire a férfi késsel fenyegetőzött. A kislánynak volt annyi lélekjelenléte, hogy a földre lökje magáról a férfit, és ki tudott menekülni a lakásból.

K. Gergely alsónadrágban szaladt utána, miközben a kislány segítségért kiabált az utcán. Az üldözője csak akkor maradt le, amikor a kiáltozásra előjött egy környékbeli lakó, akitől a gyerek segítséget kért.

A rétsági rendőrkapitányság járőrei ezután a lakásán fogták el a 27 éves férfit, ellene 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak kísérlete miatt folytatnak büntetőeljárást, szakértők bevonásával.