Békésen reggeliző nénit leptek meg a rendőrök

Vágólapra másolva!
A szomszédok értesítették a tatabányai mentőket és rendőröket december 25-én, hogy a lépcsőházukban lakó idős asszony régóta nem adott életjelet. Amikor bementek a lakásba, a nagyothalló néni épp nyugodtan reggelizett a konyhában - írja a Kemma.hu.
Vágólapra másolva!

Egy idős asszonyhoz hívták a rendőröket december 25-én a mentőszolgálat munkatársai. Őket a szomszédok értesítették, miután egy idős néni nem adott életjelet magáról.

Hiába csengettek, kopogtattak, a lakásból senki sem válaszolt. A rendőrök mindenre felkészültek, de nem várt látvány fogadta őket. Miután kinyitották az ajtót és bementek a lakásba, a nénit a konyhában találták. Reggelizett, és igencsak meglepődött az egyenruhások láttán.

Az idős asszony közölte, hogy a csengője elromlott, a kopogásra pedig azért nem reagált, mert nagyot hall. Ezt leszámítva jó egészségnek örvendett, így a rendőrök és a mentősök is távoztak a lakásból.

Korábban tévesen fogalmaztunk úgy, hogy a rendőrök rátörtek a nénire, mert a rendőrség tájékoztatása szerint az ajtó nyitva volt, és a rendőrök egyszerűen csak bementek. A hibáért elnézést kérünk.