Nagy Bandó András az LMP képviselőjelöltje lett

Vágólapra másolva!
Az esélytelenek nyugalmával, párton kívüliként vállalja a jelöltséget.
Vágólapra másolva!

Az egykori orfűi polgármester, ismert humorista és író alternatívát kínálna azok számára, akik sem a jelenleg kormányzó pártok, sem az erősnek látszó ellenzékiek jelöltjeit nem szeretnék támogatni.

„Mint tapasztalhatjuk, az egyik oldal túl tökös, a másik meg túlzottan töketlen” – írja a párt honlapján megjelentett nyilatkozatában.

Megfogalmazása szerint egy kis költségvetésből gazdálkodó, nagy, országos gondok miatt szót emelő, a parlamenti küszöb eléréséért küzdő párt mellé állt, ez ahhoz hasonló, mint amikor korábban a kisembereknek nevezett, nagy gondokkal megküzdő, kis keresetből élő, hajnaltól napestig dolgozó emberekért szólalt fel.

„Nem vagyok korrumpálható, ezt Orfű polgármestereként is bizonyítottam a minden téren nyitott hivatalomban, ahol az első, köszönetként hozott italt visszautasítottam, így a falubeliek másodikkal már nem is próbálkoztak. Vallom: egy üveg itallal kezdődik az első millió forint elfogadása is" – írja Nagy Bandó András.

A jelöltséget párton kívüliként vállalja, és arra biztat más hiteles személyiségeket is, hogy mutassák meg magukat, és segítsék a kevés eséllyel is elveihez ragaszkodó LMP-t.