Elsodort egy pénzügyőrt a menekülő cigarettacsempész

Vágólapra másolva!
Először lassított, aztán rátaposott a gázra egy cigarettacsempész, amikor leintették. Közben viszont egy pénzügyőrt is elsodort, aki könnyebben megsérült. A sofőr elmenekült, de letette az autóját, amiben 15 millió forintnyi csempészcigaretta volt.
Vágólapra másolva!

Könnyebben megsérült egy pénzügyőr, amikor egy menekülő cigarettacsempész az autójával elsodorta Tiszamogyorósnál – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) helyi igazgatósága.

A pénzügyőrök közúti ellenőrzést tartottak a község közelében, amikor egy ukrán rendszámú gépkocsi sofőrje a pénzügyőröket látva először lassított, majd gázt adva elhajtott a szolgálati autójuk mellett, és elsodorta az egyik pénzügyőrt.

A karjánál megsérült pénzügyőr a társaival együtt követni kezdte a járművet, amíg az egy erdős területen lévő földútra hajtva eltűnt a szemük elől. A további terepkutatás során megtalálták a járművet rendszámtábla és indítókulcs nélkül. A gépkocsiban összesen 18 800 doboz magyar adójegy nélküli csempészcigarettára bukkantak, mintegy 15 millió forint értékben.