Gyurcsány "fő bűneivel" kampányol tovább a CÖF

Vágólapra másolva!
Az eddig legnagyobbra tervezett Békemenettel, a "Gyurcsány-koalíció hét főbűnével" és egy országjárással melegít a választásokra a kormányt támogató CÖF. 
Vágólapra másolva!

A Békemenetet szervező kormányközeli Civil Összefogás Fórum szerdán bejelentették, hogy csütörtöktől minden magyar háztartásba eljuttatnak egy "ismeretterjesztő kiadványt" a "Gyurcsány-koalíció hét főbűnéről".

A szervezet szóvivői azt is bejelentették, hogy országjárásba kezdenek, hogy "az országgyűlési választás előtt a civil szférából véleményeket és ajánlásokat gyűjtsenek egy nemzeti társadalmi szerződéshez".

Arról is beszámoltak, hogy várhatóan március 29-én tartanak egy újabb Békemenetet "a nemzeti értékek, a szuverenitás, a családok, a szolidaritás és a demokrácia mellett". A CÖF szerint ez lesz az eddigi legnagyobb Békemenet.

A választások előtti hétvégére szerveződő Békemenetet korábban Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője, a felvonulások egyik szervezője is meghirdette. Abból az írásból még úgy tűnt, hogy az oroszok melletti kiállás lesz a Békement fő témája..

A CÖF-ről szóló korábbi cikkeinket itt olvashatja.

Kövessenek minket a Facebookon is!