Elsötétültek a Futár kijelzői

Vágólapra másolva!
Váratlanul elhúzódott egy karbantartási művelet, az utcai kijelzőkön csak vasárnap hajnaltól olvashatók ismét a forgalomirányítási és utastájékoztatási rendszer információi.
Vágólapra másolva!

Ideiglenesen hiába keresik az utasok a járatinformációkat a Futár kijelzőin, forgalomirányítási és utastájékoztatási rendszerben szombat hajnalban váratlanul elhúzódott egy karbantartási művelet. A Budapesti Közlekedési Központ Facebookon megjelent tájékoztatása szerint a járművek kijelzőin az adatok még a délelőtt folyamán, az utcai kijelzőkön viszont csak vasárnap hajnaltól fognak tudni megjelenni. Az esetlegesen sötét kijelzővel közlekedő jármű vezetője az ajtónyitás után bemondja a járatszámot.

„A szállító hibájából bekövetkezett, kritikus kategóriájú eseményt a legnagyobb prioritással kezeljük mi is és a szállító is. A hiba elhárítása folyamatban van, elnézéseteket és egyúttal türelmeteket kérjük” – írta a BKK a Facebookon.

A BKK tavaly októberben kezdte el a Futár tesztelését több budapesti csomópontban. A kijelzőkön – amikor működnek - olvasható, hogy mikor indul a következő járat a megállóból, és azt is megtudjuk, ha valahol forgalmi akadály van.

Kövessen minket a Facebookon is!