Verssel védi a rezsicsökkentést a Századvég igazgatója

Vágólapra másolva!
Ötsoros, bibliai párhuzamba állított verset írt G. Fodor Gábor, a kormányközeli Századvég stratégiai igazgatója. A "brüsszelitáktól" meg akarja védeni a "világ legfaszagányosabb rezsicsökkentését".
Vágólapra másolva!

G. Fodor Gábor, a Századvég stratégiai igazgatója egy ötsoros, bibliai párhuzamba állított verset írt blogjára, amelyben a rezsicsökkentést védené meg Brüsszeltől. A bejegyzés címe "Táviratok a kampányból 11.: Bill levele a brüsszelitákhoz", és a Cink.hu hívta fel rá a figyelmet.

A Századvég politikaelemző intézet a kormány egyik legfőbb politikai tanácsadója, G. Fodor pedig maga is többször világossá tette, hogy a kormánypártokkal szimpatizál. A hétfői bejegyzése passzolt a kormányfő parlamenti szezonkezdő beszédéhez, bár G. Fodor Gábor az előtt élesítette (12.39-kor), mielőtt Orbán Viktor elmondta a rezsiharcról szóló beszédét (a miniszterelnök délután egy óra után kezdett).

A versben G. Fodor felidézte, hogy Brüsszel az energiaárak központi szabályozása ellen érvelő levelet küldött azoknak a tagállamoknak, amelyek még nem versenyeztetik a szolgáltatókat a lakossági szektorban. Brüsszel a központi ármeghatározás kivezetésére tett javaslatot, közben pedig kötelezettségszegési eljárást helyezett kilátásba azon országoknak, amelyek nem kívánnak efelé elmozdulni. G. Fodor viszont azt írta, meg fogják védeni "a világ legfaszagányosabb rezsicsökkentését".

G. Fodor Gábor bejegyzése:

Megint jöttök, fenekedtek.

Újabb és újabb kötelezettségszegési eljárással fenyegettek.

De mi meg fogjuk védeni a világ legfaszagányosabb rezsicsökkentését.

Ne kívánjátok magatoknak haragunkat.

Brüsszel nem El Paso.

(Jeremiás 51:60)

Kövessen minket Facebookon is!