Andy Vajna feleségét is lehallgatták

Vágólapra másolva!
Egy 14 éves lány is terhelő vallomást tett Répás Lajos ellen, aki nem tudott arról, hogy az általa közvetített hoszteszek szexeltek-e. 
Vágólapra másolva!

Vádemelési javaslatot küldött a Nemzeti Nyomozó Iroda Répás Lajos, a Miss Hungary tulajdonosának ügyében - írta a Blikk. Répés után azért nyomoztak, mert azt gyanítják, hogy prostituáltakat közvetített a lányok keresetének 20-25 százalékáért cserébe. A férfi ezt nem ismerte el, azt viszont többször bevallotta a Blikknek, hogy hoszteszeket küldött üzletembereknek, és házibulikba modelleket, viszont arról nem tudott, hogy ezeken az eseményeken szexeltek-e.

Répás szerint modellek, jog- és orvostanhallgatók és kismamák kortól függetlenül kértek tőle hoszteszmunkát, és az ügynökségén keresztül kérték, hogy mutassa be őket a gazdag barátainak.

A Blikk szerint hat modell, köztük egy 14 éves szexmunkás is terhelő vallomást tett Répásra. A fél évig tartó nyomozás során száz lány telefonját hallgatták le, a Blikk szerint többségük escormunkáról beszélgetett Répással. A lap szerint celebek is voltak a lehallgatott lányok között: például Andy Vajna felesége, Vajna Tímea. A nőt 2012 májusában az NNI ki is hallgatta.

Az NNI Répás mellett egy svájci állampolgárt és egy éjszakai életben ismert üzletember ellen tett vádemelési javaslatot.