Orbán őzet látott az ukrán határon

Vágólapra másolva!
A miniszterelnök tegnap délután járt több ukrán–magyar határátkelőhelynél, felmérte a terepet, és illegális bevándorlókkal is találkozott. 
Vágólapra másolva!

Azért vagyunk csak itt, mert az ukrán események miatt határszemlét tartottunk, és gondoltuk, hogy benézünk önökhöz – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a nyírbátori határra berendelt határőröknek. Arra kérte a szakasz tagjait, hogy az egyébként is rendesen végzett munkánál még egy fokkal pontosabban és nagyobb összpontosítással dolgozzanak, mert nem tudják, hogy mi fog történni a következő két-három hétben.

"Amit tehetünk, az az, hogy bizakodunk" – mondta.

A miniszterelnök Pintér Sándor belügyminiszter és Hajdú János TEK-főigazgató társaságában vett részt tegnap délután a terepszemlén, amelyről videó is készült, amit pénteken kora délután tett fel a Facebook-oldalára. A budapesti Dráva utcából indultak helikopterrel, jártak a záhonyi zöldhatárnál, ahol Orbán egy térkamerával megtekintett egy őzet.

A Kisvárdai Kórházban megtudta, hogy hány embert tudnak oda fektetni, ha arról lenne szó, majd a terepszemle zárásaként a nyírbátori határrendészeti laktanyára is betekintett, ahol illegális bevándorlókkal is kezet fogott.