Varga Mihály is elfelejtette bevallani a garázsát

Vágólapra másolva!
A gazdasági miniszter egy 41 négyzetméteres garázzsal és tárolóval egészítette ki az év elején leadott vagyonnyilatkozatát. Ugyanabban a társasházban lakik, ahol Rogán Antal.
Vágólapra másolva!

Kijavította az év elején leadott vagyonnyilatkozatát Varga Mihály gazdasági miniszter. A parlament honlapjáról elérhető bevallásba április 1-jén a budapesti, 137 négyzetméteres lakásához hozzáírt még 41 négyzetmétert, ami "teremgarázs és tároló".

Varga Mihálynak ugyanabban a II. kerületi társasházban, a Pasa Parkban van lakása, ahol Rogán Antalnak. Rogán az elmúlt napokban többször is módosította a vagyonbevallását, miután kiderült, hogy a lakása nagyobb, mint amekkorának a bevallásban feltüntette, és csak egyedül tulajdonosa, miközben a nyilatkozatban eredetileg a feleségével közös tulajdonként szerepelt. Rogán a lakást bővítéssel növelte, ezt felejtette ki a bevallásból.

Varga Mihály lakása a tulajdoni lap szerint éppen akkora, 137 négyzetméteres, mint ahogy az a bevallásban eredetileg is szerepelt. A tulajdoni lapon szerepel az is, hogy a lakáshoz az alapító okirat szerint mellékhelyiségek is tartoznak, azonban az nem szerepel a lapon, hogy ezek mekkorák. Varga ezekkel egészítette most ki a bevallását.