Elsőfokon a penészes sonka miatt dühös szülő nyert az óvoda ellen

Vágólapra másolva!
A gyerekek rossz ételt kaptak, a szülők szerveződni kezdtek. Egyikük a közös Facebook-csoportban felvetette, hogy az igazgató érdekelt lehet, erre a vezető beperelte a szülőt. Első fokon a szülő nyert.
Vágólapra másolva!

Első fokon nyert egy szülő abban a perben, amelyet ellene indított egy óvoda vezetője egy komment miatt - írta a 444.hu.

A szülők egy része létrehozott egy Facebook-csoportot, mert nem tetszett nekik az óvodával szerződött beszállító ételkínálata. Szerintük olyan is előfordult, hogy penészes sonkát hoztak a gyerekeknek uzsonnára. A szülők aláírásgyűjtésbe kezdtek a menzás cég leváltásáért.

Az egyik szülő a csoportban arról írt, hogy az óvoda vezetője összejátszhat a menzás céggel, mert szerinte nem használt ki minden lehetőséget, hogy javítson az ételek színvonalán, és mert egy értékes ajándékcsomagot fogadott el a szolgáltatótól.

Az óvoda vezetője büntetőfeljelentést tett a kritikus szülő ellen a komment miatt. A bíróság első fokon úgy döntött, hogy a szülő nem valósított meg bűncselekményt. A szülőt a TASZ képviselte. Az óvoda vezetője fellebbezett.