Kovács Béla rosszullét miatt nem tartotta meg a szegedi fórumát

Vágólapra másolva!
Kovács Béla napközben arra hivatkozva sietett el a sajtó kérdései elől, hogy Szegedre kell mennie fórumot tartani, de ott állítólag rosszul lett, ezért nem tudta megtartani a fórumot.
Vágólapra másolva!

A kémkedéssel megvádolt Kovács Béla a rosszulléte miatt nem tartotta meg szegedi fórumát – értesült az Origo jobbikos forrásból. Bár Kovács elutazott Szegedre, állítólag nagyon megviselték a hétfői történések.

Kovács Béla jobbikos EP-képviselő a nemzetbiztonsági bizottság hétfői ülése után a jobbikos sajtótájékoztató közben elhagyta a helyszínt, és nem volt hajlandó kérdésekre válaszolni. Azt mondta, azért siet, mert Szegeden lakossági fórumot tart.

A Szegedma.hu hírportál számolt be arról, hogy Kovács nem érkezett meg, helyette bejelentették, hogy a képviselő mégsem tud részt venni az eseményen. Tóth Péter jobbikos politikus tartotta meg a fórumot, ő ismertette a párt európai parlamenti elképzeléseit. A hírportál szerint megjegyezte, hogy nagy sajtóérdeklődés csak akkor kíséri pártjuk rendezvényeit, ha valamilyen botrány van.

A nemzetbiztonsági bizottság hétfőn zárt ülést tartott. Mivel minősített adatokról volt szó, a bizottság ülése eleve nem lehetett nyilvános, de Vona Gábor pártelnök ennek ellenére nyílt ülést kezdeményezett. A Fidesz képviselői leszavazták az ötletet, így a sajtó is csak a távozó politikusokat kérdezhette. Kovács sietős távozásának eseményeit korábbi cikkünkben olvashatja.