Tagadja a nőgyógyász, hogy szexet kért az abortuszért és a szülésért

Vágólapra másolva!
Az RTL Klub Házon kívül című műsora három olyan nőt szólaltatott meg, akik azt állítják, hogy egy budapesti nőgyógyász szexuálisan zsarolta őket, többek között felajánlotta nekik, hogy pénz helyett szexet kér egy-egy abortuszért vagy szülésért. Az orvos tagad, és azt állítja, hogy a közösségi oldalon lévő regisztrációját feltörhették, és mások írhatták az ominózus bejegyzéseket.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub számos Facebook-üzenetet mutatott be, amelyek állítólag egy budapesti nőgyógyásztól származnak, és egyértelműen arra utalnak, hogy az orvos szexuális céllal zsarolhatta a pácienseit.
A Házon kívül műsorában három nőt is megszólaltatnak, akik ugyanarról az orvosról állítják, hogy az abortuszért vagy szülésért cserébe szexet kért tőlük. „Azt írta, felajánlhatom a testemet” – mondja például egyikük. Egy másik bejegyzés szerint az orvos – ha valóban tőle származik az üzenet – egyértelműen állandó szeretőjévé akarta tenni az egyik páciensét, azt kérve, hogy bármikor a rendelkezésére álljon, amikor csak akarja. „Nézd, egy alkalomért a rezidens végzi a műtétet” – áll a bejegyzésben.

A műsor szerint egy budapesti kórházban dolgozó főorvosról van szó, aki emellett még két magánrendelést is visz. Az RTL Klub felkereste az orvost az egyik rendelőben, ahol szembesítette a nők állításaival. A nőgyógyász mindent tagadott, és azt állította, hogy valaki feltörhette a Facebook-regisztrációját, és a nevében írhatta az üzeneteket.

A műsor szerint a szexuális zsarolást az orvos SMS üzenetekben is elkövette, és a nőket akár egy évnél hosszabb ideig is zaklatta, annak ellenére sem állt le, hogy erre határozottan kérték.