Fehér port szippantott a gyömrői polgármester

Vágólapra másolva!
Gyenes Levente szerint manipuláltak a képek, soha nem élt kábítószerrel.
Vágólapra másolva!

Gyömrő polgármestere, Gyenes Levente meztelen nők társaságában fehér port szív fel – írja a Blikk a birtokába jutott felvételekre hivatkozva.

A lap szerint a képek nem egy, hanem két buliban készültek öt éve. Az egyik helyszín Gyenes balatoni nyaralója, a második pedig gyömrői otthona. De a fehér por nem csak egy fotón tűnik fel. Gyenes egy másik képen is szippant, ott éppen az asztalnál ül pucéran, egy kis tükör van előtte, orrában a vékony kék csővel.

Gyenesről már korábban is kiderült, hogy szereti a luxust, volt már magánhelikoptere, magánrepülője. A polgármester 2002 óta vezeti Gyömrőt, de ő a Magyar Biztonsági Nagyvállalkozások Szövetségének elnöke és a Protokoll Világszövetség európai alelnöke is.

Továbbá a Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségei Szövetségének nagykeresztlovagja és humanitárius ügyekért felelős miniszterhelyettese is.

Nem tudok a képekről nyilatkozni, mert nem láttam őket – mondta Gyenes Levente. „Korábban ellopták a hivatali irodámból a laptopomat, és ezen valóban lehettek olyan képek, amelyek miatt senkinek nem tartozom elszámolással, amikor azok készültek, elvált ember voltam. Ez több mint fél évtizede volt, mert már öt éve boldog házasságban élek” – mondta.

Gyenes szerint a kép manipulált lehet, mert soha nem élt kábítószerrel. Hozzátette: egy éve megkereste egy ismeretlen, és megzsarolta, 20 millió forintot és a lemondásomat követelte, hogy ne hozza nyilvánosságra a képeket. Az ügyben feljelentést tett akkor.