Lezárják a ferihegyi gyorsforgalmi út egy részét

Vágólapra másolva!
A reptéri busz terelt útvonalon közlekedik, változik a 3-as metró menetrendje.
Vágólapra másolva!

Ma este 10 órától vasárnap 18 óráig lezárja a ferihegyi gyorsforgalmi út egy szakaszát a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), emiatt megváltozik több, a kőbánya-kispesti buszvégállomásról induló járat útvonala és a 3-as metró menetrendje is.

A BKK tájékoztatása szerint a Sibrik Miklós úti felüljáró felújításának újabb ütemében elbontják az elhasználódott tartóelemeket. Emiatt a Ferihegyi repülőtérre vezető útnak a Lehel utca és a buszterminál közötti szakaszát 22 órától vasárnap 18 óráig teljesen lezárják, a forgalmat pedig elterelik.

Hétfőre, azaz 16-ára, valamint 19-ére és 22-ére virradóra a Sibrik Miklós úti felüljárót zárják le teljes szélességében.

Szombaton és vasárnap a 3-as metró menetrend szerint közlekedik, de a Határ úti állomáson másik szerelvényre kell átszállni reggel 6 és este fél 11 között. Ugyanebben az időszakban a 200E reptéri busz terelt útvonalon közlekedik.

A munkálatok miatt vasárnap, 18-án és 21-én este 10 órától üzemzárásig módosított útvonalon közlekedik a 68-as, a 85-ös, a 98-as, a 151-es, a 202E, valamint éjszaka a 909-es és a 968-as járat.

A felüljáró felújítását áprilisban kezdték, és várhatóan 2016 első feléig tart.