Orbán újra dolgozik

vb 2014 döntő, Joseph Blatter, Vlagyimir Putyin, Angela Merkel, Joachim Gauck, Orbán Viktor, Orbán Gáspár, celebek a döntőn, hírességek a döntőn, politikusok a döntőn
(FromL) FIFA President Joseph Blatter, Russian President Vladimir Putin, German Chancellor Angela Merkel and German President Joachim Gauck attend the final football match between Germany and Argentina for the FIFA World Cup at The Maracana Stadium in Rio de Janeiro on July 13, 2014. AFP PHOTO / PEDRO UGARTE
Vágólapra másolva!
Kedden újra munkába állt Orbán Viktor kormányfő - derült ki a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár válaszából.
Vágólapra másolva!

Havasi Bertalan az Origónak azt írta: a miniszterelnök a foci-vb fináléja miatt kivett néhány nap szabadságot. Orbánt a fiával, Gáspárral együtt több olyan képen is lehetett is látni, amelyeken a VIP-páholyból nézte a vb-döntőt.

Orbán Vlagyimir Puytinnal és Angela Merkellel a vb-döntőn. Forrás: AFP/Pedro Ugarte

Mivel Orbán Brazíliában tartózkodott, a hétfői keltezésű kormányhatározatot Semjén Zsolt írta alá. A miniszterelnök-helyettes által jegyzet határozat szerint a kormány az EGIS Gyógyszergyárral, a Ganz Gépgyárral kötött stratégiai megállapodást.

Orbán szerdán az EU-csúcstalálkozóra utazik Brüsszelbe. A miniszterelnök az Európai Néppárt (EPP) csúcstalálkozója után a visegrádi országok miniszterelnökeinek egyeztetésén vesz részt. Ezután tartják az EU állam- és kormányfőinek munkavacsoráját.