Baleset miatt áll a forgalom az M5-ösön és az M7-esen

Vágólapra másolva!
Két autópályán is súlyos baleset történt.
Vágólapra másolva!

Egy sávon megindult a forgalom az M5-ös autópályán Kecskemét közelében, ahol vasárnap reggel egy balesetben egy ember meghalt, hárman megsérültek - tájékoztatott a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Mihályné Bornemisza Eleonóra korábbi közleménye szerint egy román állampolgár meghalt, három utasa megsérült, amikor személygépkocsijával egy olasz rendszámú autóba szaladt.

A román rendszámú autó az ütközés következtében megpördült, a szalagkorlátnak, majd egy felüljáró betonpillérének ütközött.

A rendőrök az autópálya Kecskemét északi lehajtójánál egy ideig leterelték a forgalmat a balesettel érintett útszakaszról.

Baleset az M7-esen is

Az M7-es autópályán Budapest felé a fonyódi csomópont után a 157-es km-nél baleset miatt áll a forgalom, a helyszínre mentőhelikopter érkezett.

Baleset történt Nagyigmánd külterületén is, ahol egy személyautó letért az útról, és fának csapódott kora reggel. A járműben egy család utazott, amelynek egy tagja a helyszínen meghalt - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.

A sajtószolgálat tájékoztatása szerint a balesetben a jobb első ülésen utazó asszony vesztette életét, a család tagjai közül többen megsérültek.

A helyszínelés idejére lezárták az érintett útszakaszt. Kerülni - rendőri irányítás mellett - Szákszend-Császár-Vérteskethely felé lehet mindkét irányban.