Hármas baleset Makónál két halottal

Vágólapra másolva!
Ketten meghaltak, ketten pedig megsérültek, amikor egy román rendszámú autóbusz, egy szerb rendszámú személygépkocsi és egy kamion összeütközött Makó határában szombat délelőtt - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Vágólapra másolva!

Jászai Linda elmondta, az első adatok szerint az autóbusz az M43-as autópálya felől Nagylak irányába tartott, amikor a Makó felé haladó személyautó összeütközött vele a makói elkerülőút és a Rákosi út kereszteződésében. A személyautó megpördült és nekicsapódott egy szemből érkező, műanyagokat szállító kamionnak.

Az autóban utazó két ember a helyszínen életét vesztette. Az autóbusz utasai közül - az első információk szerint - két embert szállítottak kórházba könnyebb sérülésekkel. Az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat a rendőrség mindkét irányból Makó központján át tereli el - tudatta a főhadnagy.

A katasztrófavédelem legfrissebb tájékoztatása szerint a román autóbuszban - a korábbi információkkal ellentétben - harminchat, 16 és 21 év közötti fiatal, valamint két sofőr utazott. Az utasokat másik autóbusszal viszik tovább.